Det bildades långa köer i södergående riktning på E20 i Eskilstuna under sena söndagseftermiddagen på grund av en singelolycka…

Tonåring på elsparkcykel påkörd av bil i Eskilstuna

En pojke i 15-årsåldern på elsparkcykel och en man i 50-årsåldern i bil krockade under söndagseftermiddagen vid Idunplan i höjd med Årby i Eskilstuna.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen runt klockan halvfem på söndagseftermiddagen. Pojken på elsparkcykel ådrog sig lindriga skador, ingen av personerna ska dock ha behövt följa med ambulans.

Iakttog ej väjningsplikt

– Pojken i 15-årsåldern är nu misstänkt för att ej ha iakttagit väjningsplikt, uppger Polisen.

Singelolycka på E20 i Eskilstuna

Bil körde in i mitträcke

Under söndagseftermiddagen kom mörkret betydligt tidigare än vad vi är vana vid – det eftersom vi nu gått över till normaltid. Huruvida detta ska ha varit en bidragande orsak till en singelolycka på E20 är dock oklart.

En personbil körde sent på söndagseftermiddagen in i mitträcket på E20, mellan Trafikplats Marielund och Trafikplats Folkesta i Eskilstuna. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades strax före klockan fem till olycksplatsen. Enligt polisen ska två unga kvinnor ha färdats i olycksbilen.

Fördes i ambulans till sjukhus

En av kvinnorna fördes med ambulans till Mälarsjukhuset för vård, men skadeläget ska ha varit stabilt, uppger Region Sörmland. Den andra kvinnan ska ha klarat sig bra och behövde således ingen vård.

Köbildning i ena körfältet

I samband med räddningsarbete och bärning stängdes trafiken av i södergående riktning på E20, varpå köbildning uppstod. Runt klockan halvsex släpptes trafiken på igen.

– Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan, säger Polisen.

Det uppstod i samband med olyckan långa köer på E20 i Eskilstuna.

You May Also Like