Eskilstunasonen Sebastian Larsson har spelat i både IFK Eskilstuna och Eskilstuna City…

Sebastian Larsson lägger fotbollsskorna på hyllan – avslutar karriären

Den idag 37-årige Sebastian Larsson från Eskilstuna väljer nu att avsluta sin fotbollskarriär. Det efter nuvarande säsong. Det meddelar hans nuvarande klubb AIK på sin hemsida.

Sebastian Larsson började sin karriär i moderklubben IFK Eskilstuna och har tidigare spelat i Arsenal, Birmingham, Sunderland och Hull. Larsson har även under sin tid hunnit med 133 landslagsmatcher.

– Fotbollen har gett mig så mycket och varit en stor del av hela mitt liv. Efter en lång process har jag nu tagit beslutet att avsluta min aktiva karriär efter den här säsongen. Min tid i AIK har varit helt fantastisk. Att flytta hem till Sverige och få möjligheten att representera denna vackra klubb i fyra och ett halvt år är ett av de bästa beslut som jag tagit. Jag vill tacka alla ledare och spelare på Karlberg för den support jag känt dagligen. Tack till alla supportrar, ni fick mig att känna mig som hemma från dag ett i medgång och i motgång. För det är jag evigt tacksam. Nu är det fullt fokus på de avslutande fem matcherna i Allsvenskan. Jag ska ge mitt allt hela vägen in, säger Sebastian Larsson.

Även Mikael Lustig lägger av

Samtidigt kommer också uppgifter om att klubbkamraten och förre landslagsmannen Mikael Lustig också väljer att avsluta sin fotbollskarriär.

You May Also Like