Resultat fotboll och handboll v.8

(22/2) Fotboll E-tuna United – T.P.S Åbo 3-2

Olivia Schough gör mål i andra minuten, med snyggt frispel. Det andra målet sätts av Mimmi Larsson i sjätte minuten, genom frispel av Petra Johansson. I sextonde minuten gör Åbos målvakt en kanonräddning på skott från Diaz. I trettiosjunde minuten reducerar Åbo med mål från Ria Öhling. I femtiosjunde minuten kvitteras matchen av samma målskytt från Åbo. I åttiofjärde minuten skjuter så Mimmi Larsson in det tredje målet för United, vilket blir matchens slutresultat. 3-2 till United.

(25/2) Handboll Eskil – GP 21-21

Tabelljumbon lyckades i matchens sista fyra minuter kvittera till 21-21.Efter att när fyra minuter av matchen återstod legat under med 21-18. Den time-out man då tog gjorde uppenbarligen, som ungdomarna brukar säga, susen.

(25/2) Fotboll E-tuna United – Linköping 1-1

Slutresultat 1-1. Halvtid: 1-0. Målskyttar: Mimmi Larsson för United och Lina Hurtig för Linköping. Uniteds första halvlek var mycket stark. Med bud på flera, som ungdomarna säger, strutar.

(26/2) Handboll Guif – Spårvägen 23-25

Bristfälligt spel av Guif i första halvlek. I den andra halvleken var

laget som ett helt nytt. Vid 47 minuter stod matchen 20-20. Några minuter senare 21-21. Men sedan gick det utför igen. Slutresultatet blev 23-25.

(26/2) Handboll Göksten – Uppsala 17-22

Efter 10-10 i halvtid låste sig det offensiva spelet under andra halvlek.