Referat: Fogdö-Hölö Mörkö Herrar Div.6 4/5-19

Hemmapremiär, solsken, bra publik siffra (63st) och naturligtvis en skön seger med 4-1. Även i den här matchen har vi 2 debutanter i Fogdös färger nämligen Olle (målvakt) och Albin.

Tyvärr var spelet från våran sida i första halvlek under all kritik. Den halvleken är bara att glömma bort.

Hölö Mörkö, som är ett storvuxet lag, spelar ett rakt spel med mycket långbollar och går till halvtidsvila med en välförtjänt 1-0 ledning. Tyvärr skadade sig Stefan i knät efter en ful spark i slutet av halvleken och måste bryta matchen. Vi får hoppas att det inte är allvarligt.

Inför 2:a halvlek ändrar vi lite spelsystem och byter även in Ricardo på mittfältet för att få någon som vågar hålla i boll och få igång passningsspel. Bytet visar sig lyckosamt och vi får ett helt annat lugn i spelet och vi börjar spela som vi ska göra.

Ju längre matchen lider märks det att vi är bättre tränade och vi skapar flera chanser och till slut får Kevin till det och vi kvitterar till 1-1 i minut 70. Sen rullar det på och i minut 80 sätter Kevin 2:an och i minut 85 3:an. Ett äkta hattrick med andra ord. Jonathan utökar sen till 4-1 i minut 89 vilket som sagt blir slutresultatet.

Hela laget ska ha beröm för 2:a halvlek och extra plus till Kevin, Olle i målet (vilken debut) och Lundström på mittfältet.