Efter att Polisen gjort vissa fynd spärrades platsen av för teknisk undersökning…

Ny skottlossning i Eskilstuna – denna gång i Råbergstorp

Vid ettsnåret natten till idag lördag larmades Polisen till bostadsområdet Råbergstorp i Eskilstuna. Det efter ännu en i raden av skottlossningar i Eskilstuna.

Det var vid ettiden natten mot lördag som flera boende i området ska ha hört höga smällar. Flera personer ska i samband med det ha ringt till Polisen och larmat. Kort därpå anlände flera patruller till bostadsområdet.

Har hittat tomhylsor

Efter en stunds sökande gjorde Polisen vissa fynd – flera tomhylsor som tyder på att en skottlossning faktiskt ägt rum. I samband med det spärrades platsen av för teknisk undersökning.

Polisen påbörjade därefter dörrknackning i området. Vittnen ska bland annat ha observerat flera maskerade personer i området – personer som eventuellt kan ha med skottlossningen att göra.

Mordförsök och grovt vapenbrott

Polisen fortsätter att jobba med ärendet nu under helgen. Ingen person ska ha påträffats skadad i samband med skottlossningen i Råbergstorp. Polisen har heller inga misstänkta gärningsmän för närvarande. I nuläget klassas nattens händelse som mordförsök samt grovt vapenbrott.

You May Also Like