Polisen i Eskilstuna har under det senaste dygnet arbetat med flera olika ärenden…

Man greps misstänkt för misshandel och barnfridsbrott i Eskilstuna under tisdagskvällen

Strax före klockan halvelva på tisdagskvällen larmades polis till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk i en bostad.

Enligt uppgift skulle en man på adressen ha misshandlat en kvinna, och det skulle dessutom finnas barn i bostaden.

– När polis kom fram till den aktuella adressen fanns alla kvar på platsen. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel och barnfridsbrott, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Under natten mot idag onsdag anhölls mannen. Det efter beslut av åklagare. Det finns ingen närmare information om den misshandlade kvinnans tillstånd.

Inbrott i Valhalla

Strax efter midnatt natten mot idag onsdag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Valhalla i Eskilstuna. Det med anledning av ett misstänkt inbrott.

Ett larm hade utlöst i en lokal tillhörande ett företag. När polis kom fram till platsen kunde man konstatera att en dörr var uppbruten och att ett inbrott hade skett.

– Det fanns inga misstänkta personer kvar i området när vi kom dit. Vi utreder nu händelsen som stöld genom inbrott, säger Monica Bergström.

Bland annat saknas det verktyg efter inbrottet i Valhalla.

– Utöver detta har vi också hanterat rutinärenden under kvällen och natten mot idag onsdag. Bland annat berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Under tisdagskvällen fick Polisen också rycka ut till stadsdelen Stenby i Eskilstuna. Det efter att personal inne på ICA-butiken tryckt på överfallslarmet (se tidigare artikel).

Monica Bergström, Polisen

You May Also Like