Insändare: Hänsynen brast vid renovering på Södra Bangårdsgatan

För två veckor sen kom två killar farandes till Södra Bangårdsgatan och började bygga en byggställning. Balkongen i grannhuset skulle bytas, och det var inte mera med det. Vi skulle stå ut med det väsen som ingår i renoveringsprocessen.

Dock har vi svårt att förstå varför byggkillarna satte på sig hörselskydd och släpade fram en extremt bullrig stereoanläggning, som började spela hög pop-musik och radio-prat. I två veckor var vi tvungna att lyssna  på ekande musik vi inte gillar och radio-prat som ingen vill höra. Särskilt inte på den ljudnivå som det kom att handla om. Hela vårt kvarter förvandlades till en diskotek, och ingen frågade oss om vi blev störda av det.

Allra värst var dock att jag bad killarna att sluta spela så högt eftersom vi upplevde det som mycket störande. En enda dag “orkade” dom ta hänsyn och sen spelades på full fart igen, från kl. 7 på morgonen till kl. 17 på kvällen. Killarna hade ju hörselskydd på sig. Det hade inte vi…

Vi  tackar företaget “Min byggare” för två förstörda veckor. Vi är skiftarbetare och blev extremt illa berörda av ett sådant arrogant beteende. Vi bad vänligt om hänsyn och fick  ett hänsynslös helvete tillbaka.

Södra-Bangårdsgatan-bo med huvudvärk

Liknande artiklar:
Har du koll på hur många barn i förskoleålder det finns i Sverige just nu?
Mer än varannan medlem i IF Metall tror att det skulle vara svårt att hitta
Hallå, hur tänker ni? De har väl inte med varandra att göra? Att leva i
Sex av tio medlemmar i IF Metall är oroliga att de inte skulle klara sin