Polisen i vår region har under det senaste dygnet hanterat ärenden av olika karaktär…

Inbrott i källarförråd i Eskilstuna

Strax efter klockan halvfem natten mot söndag larmades Polisen till Östra Åsgatan i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående inbrott i förrådsutrymmen.

Obehöriga personer hade setts befinna sig i lokalen och dörrar var uppbrutna.

– Vi har varit på plats och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

20-årig kvinna misstänkt

Det är i nuläget oklart vad som har stulits. En person, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för brottet.

Grov misshandel i Stallarholmen

Vid lunchtid på lördagen larmades Polisen till en mindre väg vid Stallarholmen i Strängnäs Kommun. En fastighetsägare och en anhörig till denne hade där observerat ett mystiskt fordon vid sin fastighet och då klivit ur sin bil för att titta närmare på det hela.

Föraren av det andra fordonet ska då ha kört iväg och i samband med det kört på mannen. Kort därefter ska bilen ha kört i diket. Efter dikeskörningen lämnade tre personer den dikeskörda bilen springande.

Stort polispådrag

Flera polispatruller, däribland hundpatrull, beordrades ut till den aktuella platsen. Ett par timmar senare på lördagseftermiddagen kunde de tre personerna lokaliseras och gripas.

– De tre personerna, samtliga män i 20-25-årsåldern, är i nuläget misstänkta för grov misshandel. Det fordon de färdades i har vi tagit i beslag, berättar Monica Bergström.

Samtliga tre är nu misstänkta för grov misshandel.

– Vi har under natten mot idag söndag också hanterat rutinärenden, exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller, säger Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Monica Bergström, Polisen

You May Also Like