Upphandlingschef Anna Kahlbom och kommundirektör Tommy Malm tar emot pris i Gyllene Salen i Stockholms Stadshus – det för hög servicenivå inom upphandling…

Eskilstuna prisas för sitt arbete med upphandlingar

Under torsdagskvällen fick Anna Kahlbom, upphandlingschef på Eskilstuna Kommun, ta emot pris i Gyllene Salen i Stockholms Stadshus. Eskilstuna Kommun prisades för sin höga servicenivå till företag i samband med upphandlingar.

När Stockholm Business Alliance tidigare nu i veckan presenterade sin senaste undersökning av företagsklimatet var det Eskilstuna Kommun som toppade rankningen för området upphandling. Eskilstuna hamnade på en första plats av totalt 43 deltagande medlemskommuner.

Ständiga förbättringar

På SBA:s konferens i Stockholm Stadshus under torsdagen uppmärksammades vinnarna inom de olika myndighetsområdena. Anna Kahlbom, upphandlingschef på Eskilstuna Kommun, var på plats och tog emot priset för området upphandling.

– Duktiga medarbetare och att vi ständigt arbetar med förbättringar ger resultat. Under senare år har vi arbetat med näringslivet för att företagen ska få bättre förståelse för offentlig upphandling och för att vi i Kommunen ska få insikter i vad företagarna behöver för att kunna lämna anbud. Vi vill skapa förutsättningar för att fler ska kunna svara på våra upphandlingar. Det ger möjligheter till goda affärer för både Eskilstuna Kommun och företagen, säger Anna Kahlbom.

Läs också:

Eskilstunas företagare ger Kommunens service högt betyg

You May Also Like