Barnet fördes till Mälarsjukhuset med ambulans – skadeläget är oklart…

Ännu ett litet barn har fallit ut från en lägenhet i Eskilstuna – Ännu en gång i Fröslunda

Strax efter klockan sex på måndagskvällen larmades Polisen till en adress i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Larmet inkom via sjukvårdens larmcentral. Ett barn, som är under fem år, hade på något sätt fallit ut från en lägenhet.

– Barnet bedöms vara allvarligt skadat. Det fördes till Mälarsjukhuset med ambulans. Enligt uppgifter var barnet vaket, men i övrigt har vi inga detaljer kring skadeläget, säger Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Polisen har fotodokumenterat

Polisen ska nu utreda orsaken till händelsen. Ingen är delgiven brottsmisstanke, rubriceringen är vållande till kroppsskada. Poliserna på plats arbetade under måndagskvällen med att försöka bilda sig en klarare uppfattning om vad som inträffat.

– En del i detta är att prata med personer som befunnit sig i närområdet. Vi har också fotodokumenterat på platsen, berättar Dennis Johansson Strömberg.

Två barn på kort tid

Det är i nuläget inte känt från vilken våning barnet föll. För bara några veckor sedan föll ett tvåårigt barn ut från fjärde våningen, även det i stadsdelen Fröslunda. Den händelsen betraktar Polisen som en ren olyckshändelse.

Dennis Johansson Strömberg, Polisen.

Läs också:

Barn föll ut från lägenhet i Eskilstuna – Vårdas på sjukhus

You May Also Like