Sista matchen i grundserien

Ikväll den 22 augusti kördes den sista matchen i grundserien i elitserien.

Dackarna mötte Kumla Indianerna hemma på G&B Arena i Målilla. Förra mötet mellan dessa lag vann Dackarna med 53-37.

Redan från första heatet så tog Dackarna kommandot över matchen och släppte egentligen aldrig taget om matchen förrän mot slutet av grundomgången. Då lyckades Indianerna plocka in några poäng.… Läs mer

Läs mer

Det börjar närma sig slutet…

Onsdag den 21 augusti kördes två matcher i speedwayens elitserien, Dackarna-Masarna och Rospiggarna-Piraterna. Matcher som tidigare som blivit uppskjutna på grund av regn.

Match 1: Dackarna-Masarna
Fint väder och en publik på 1869 personer hade tagit sig till G&B arena i Målilla. Förra mötet lagen emellan vann Masarna med 53-37. Så Dackarna hade lite uppförsbacke att starta i för att … Läs mer

Läs mer

Masarna vann över Piraterna

Igår 15/8 kördes två matcher i speedwayens elitserien. Lagen som möttes denna kväll var Masarna-Piraterna och Lejonen-Vetlanda.

I Avesta tog Masarna emot Piraterna i ett returmöte. En publik på 2085 personer fick verkligen se intressant och spännande speedway. Masarna saknade några förare på grund av skador och andra uppdrag.

Man hade tagit in fransmannen Dimitri Bergé som gäst-förare, men Piraterna … Läs mer

Läs mer

Vinst för Smederna i Avesta

Ikväll den 13 augusti kördes fyra matcher i elitserien i speedway. Viktiga matcher för alla lagen eftersom bonuspoängen delas ute i dessa returmöten.

I Avesta tog Masarna emot Eskilstuna Smederna. Banpersonalen hade gjort ett kanonjobb med att få iordning banan efter flera dagars regn. Men denna kväll tittade solen fram och cirka 18 grader. Publiksiffran denna kväll på Brovallen var … Läs mer

Läs mer

Masarna vann hemma

Ikväll den 1 augusti var det en match i speedwayens elitserie som kördes. Masarna tog emot Rospiggarna hemma i Avesta för ett returmöte. Förra matchen vann Rospiggarna med 59-31.

Ungefär 2000 personer hade tagit sig till Brovallens Motorstadion för att titta på matchen i det fina vädret. Publiken bjöds på bra speedway denna kväll.

Redan från start så tog Masarna … Läs mer

Läs mer

Vetlanda vann i bortamatch

Ikväll den 6 juni kördes en match i elitserien i speedway. Masarna tog emot Vetlanda på hemmaplan i Avesta.
Strålande väder hela kvällen. Publiksiffran uppgick till 1903 personer.

I första heatet tog båda lagen 3 poäng vardera, men sen tappade Masarna poäng efter poäng i resterande 14 heat.
Svag körning av Masarna ikväll och Vetlanda briljerade rejält med att plocka … Läs mer

Läs mer

Rospiggarna krossade Masarna

Ikväll torsdag den 30 maj kördes en match i Hallstavik. Rospiggarna mötte Masarna.Vädret var kyligt men uppehåll från regn.
Publiksiffra denna kväll var 2215 personer.

Rospiggarna tog kommandot redan från början av matchen med en femetta och lyckades under kvällen köra in totalt sex stycken femettor.
Masarna blev avhängda redan ifrån början med poängplockandet.
Allt gick Rospiggarnas väg denna kväll.… Läs mer

Läs mer

Eskilstuna Smederna förlust hemma

Tisdag den 14 maj så kördes första hemmamatchen för Eskilstuna Smederna på Gröndal denna säsong. Smederna körde mot Masarna från Avesta.

Fint väder men lite kyligt. Det var en del människor som tog sig ut till Gröndal denna kväll. Publiksiffran var 3370 st.

Smederna startade matchen bra med en femetta i första heatet och det gick bra dom första fyra … Läs mer

Läs mer