Aggressive Soccer Moms on tour i USA – Dag 8: Succé på Manhattan

Den sista spelningen är avklarad och Aggressive Soccer Moms gjorde succé på populära Pianos under onsdagskvällen.

Aggressive Soccer Moms teachin’ us a damn LESSON
-Stephen Perry, The Planes

Det är ett saligt Aggressive Soccer Moms som kliver av scenen på Pianos den sena onsdagskvällen, turnéns sista spelning är avklarad och det är bara pur kärlek i lokalen. Det uppstod verkligen något fint mellan bandet och publiken. Många av besökarna var själva musiker och efteråt fick Aggressive Soccer Moms flera inviter både för samarbeten och nya turnéer i både New York och Massachusetts. Stephen Perry i det amerikanska postpunkbandet The Planes postade en video från spelningen på Instagram och skrev, “Aggressive Soccer Moms teachin’ us a damn LESSON”.

Foto: Åsa Wallén.

Utöver Aggressive Soccer Moms spelade även Libel, Slalomville och Today’s Outfit. Hela evenemanget både filmades och spelades in för en kommande Live in NYC-platta. Fotbollsmorsorna beskriver kvällen som magisk. En sak de har kommit till insikt med är att publiken ofta trängs längre bak i lokalen snarare än framför scenen. Men, med tanke på alla lovord de fått, verkar publiken ha tagit till sig musiken till hundra procent ändå.

Torsdagen kommer att ägnas en del åt turistande och på fredag ska de träffa en musikjournalist. Hemresan är bokad till helgen men just nu skulle det inte kännas särskilt förvånande om flygplanet lämnar New York med tre tomma platser. Aggressive Soccer Moms lever sin dröm.

Dagens låt är I’m So Happy Today, det inledande spåret på Deviation (2022).

Aggressive Soccer Moms består av Thomas Wahlström, Anders Bergström och Tom Holmlund. Bandet bildades 2017 och har släppt sju album. Nu är de aktuella med en USA-turné samt med nya singeln The Comeback Kid (Comfort Me).

You May Also Like