Aggressive Soccer Moms on tour i USA – Dag 7: Ledig tisdag

Efter ett par dagar med intensivt spelande var det dags för en spelfri dag vilket passar bra inför den stora och avslutande spelningen på onsdagen.

Ja tisdagen var alltså spelfri och då passade Aggressive Soccer Moms att gå på museum. De blev inbjudna av intendenten på MoMA, Museum Of Modern Art på Manhattan, som inte bara är musiker själv, utan även ett fan av bandet. MoMA är förresten ett av världens största museum för modern konst och etablerades 1929.

Nu ser bandet fram emot onsdagen och spelningen på Pianos på Lower East Side. Det är ett mycket respektabelt ställe som lockar många alternativa band från hela landet, att Aggressive Soccer Moms spelar där är stort. Pianos är även det ställe där Lady Gaga slog igenom, det var dessutom hennes stamställe.

Foto: Åsa Wallén

Dagens låt, Fuck You Everyone, är hämtad från Aggressive Soccer Moms fjärde album The Fifth Revelation, Pt.2: The Lost Album.

Aggressive Soccer Moms består av Thomas Wahlström, Anders Bergström och Tom Holmlund. Bandet bildades 2017 och har släppt sju album. Nu är de aktuella med en USA-turné samt med nya singeln The Comeback Kid (Comfort Me).

You May Also Like