Eskilstuna Kommun polisanmäler allvarlig händelse vid vård- och omsorgsboende – handlar om sexuella närmanden

En allvarlig händelse misstänks ha skett vid vård- och omsorgsboendet Odlarbäcken i Eskilstuna. Eskilstuna Kommun ser mycket allvarligt på misstankarna och har under fredagen polisanmält händelsen.

Händelsen i fråga ska troligtvis ha … Läs mer “Eskilstuna Kommun polisanmäler allvarlig händelse vid vård- och omsorgsboende – handlar om sexuella närmanden”

Read more

Eskilstuna: Bilist körde rakt in i villaträdgård på fredagseftermiddagen – troligtvis rattfull

Strax före klockan två på fredagseftermiddagen fick polis och räddningstjänst larm om att en bilist kört upp på en cykelbana och sedan vidare igenom ett staket och buskar in på en villatomt. … Läs mer “Eskilstuna: Bilist körde rakt in i villaträdgård på fredagseftermiddagen – troligtvis rattfull”

Read more

Israeliska massakrer i Beirut och Gaza – Och även FN:s fredsbevarande styrka i Libanon har angripits

De israeliska bombangreppen mot Beirut är inte längre koncentrerade till stadens södra förorter. Förödande angrepp förekommer nu också mot stadens centrala och norra del. Där många bostadslösa internflyktingar sökt skydd.

Även Libanons … Läs mer “Israeliska massakrer i Beirut och Gaza – Och även FN:s fredsbevarande styrka i Libanon har angripits”

Read more

Nu är det klart – Socialnämnden i Eskilstuna har beslutat om nedläggning av Hemlaås och kolloverksamheten

Socialnämnden i Eskilstuna beslutade under fredagsförmiddagen att stänga missbruksboendet Hemlaås samt att Socialnämnden inte längre ska vara den nämnd som driver och bekostar kolloverksamheten. Socialnämnden hänskjuter nu frågan om framtida kolloverksamhet till … Läs mer “Nu är det klart – Socialnämnden i Eskilstuna har beslutat om nedläggning av Hemlaås och kolloverksamheten”

Read more