Stöduttalande för Orwa Kadoura från Vänsterpartiets styrelse i Malmö

Uttalande från V Malmös styrelse-Stöduttalande för Orwa Kadoura 
20 september, 2024

Vänsterpartiet Malmö fick igår besked om att vår vice ordförande Orwa Kadoura valt att lämna Vänsterpartiet och sina uppdrag i partiföreningen. … Läs mer “Stöduttalande för Orwa Kadoura från Vänsterpartiets styrelse i Malmö”

Read more

Politik för de välbeställda är tidölagsregeringens melodi

“Nu sänker vi skatten för att få fart på konsumtionen”, säger regeringen – Och sänker skatten mest för högavlönade som redan konsumerar mest av alla

Det är uppenbart att regeringens skattesänkningar genom … Läs mer “Politik för de välbeställda är tidölagsregeringens melodi”

Read more

Israelisk militär har stormat och stängt ner Al Jazeeras redaktion på palestinska Västbanken

Natten till idag stormade israelisk militär nyhetskanalen Al Jazeeras redaktionslokaler i Ramallah på palestinska Västbanken.

Den närvarande nattredaktionen vick tio minuter på sig att lämna lokalerna, endast medtagande personliga tillhörigheter. Vilket kom … Läs mer “Israelisk militär har stormat och stängt ner Al Jazeeras redaktion på palestinska Västbanken”

Read more

Eskilstuna: Larm om trafikolycka blev grovt rattfylleri i Tumbo på söndagsmorgonen

Strax före klockan halv nio på söndagsmorgonen fick Polisen larm om en trafikolycka på väg 939 i krokarna av Tumbo strax utanför Eskilstuna. Enligt uppgifter ska det ha rört sig om någon … Läs mer “Eskilstuna: Larm om trafikolycka blev grovt rattfylleri i Tumbo på söndagsmorgonen”

Read more