Det finns all anledning att dubbelkolla fakturan!

Varning för falska fakturor!

Det har kommit till Svenska Kyrkans kännedom att flera av deras gravrättsinnehavare fått erbjudanden eller fakturor från ett företag med namnet “Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB”.

Svenska Kyrkans Begravningsverksamhet i Eskilstuna säger nu att man inte har något samarbete med dessa, eller något annat företag vad gäller gravskötsel och fakturering. Det finns alltså inget samarbete med detta företag och heller inte några planer på framtida samarbete. Tvärtom så sköter Svenska Kyrkan allt i sitt eget namn, i egen organisation.

Vid osäkerhet ska man kontakta Svenska Kyrkan

– All vår kommunikation kommer från Svenska Kyrkan Eskilstuna, alternativt Svenska Kyrkan Eskilstuna Pastorat, Begravningsverksamheten. Är man det minsta osäker på om allt står rätt till så ska man ringa oss på telefonnummer: 016-4033760, eller via mail på adressen: eskilstuna.gravarenden@svenskakyrkan.se. Det säger Daniel Sandberg, chef för Begravningsverksamheten i Eskilstuna Pastorat.

Rekommenderar att anmäla

– Vi och kommunens konsumentvägledare rekommenderar alla att anmäla erbjudanden och fakturor från företaget “Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB” till Konsumentverket, säger Daniel Sandberg.

Foto: Daniel Sandberg, chef för Begravningsverksamheten i Eskilstuna Pastorat.

You May Also Like