Det gick inte riktigt som de två männen hade tänkt sig under onsdagseftermiddagen…

Två män gripna i samband med stöld på Jula-varuhuset i Eskilstuna

Polisen larmades till Folkesta Köpcentrum under tidiga onsdagseftermiddagen. Det med anledning av en pågående stöld. Väktare hade noterat och kontrollerat en man som stal varor inne på Jula.

Mannen ska ha varit inne i Jula-butiken och stulit varor. Mannen ska sedan ha lämnat varorna i en bil som stod parkerad i närheten av butiken. Efter det ska mannen ha gått in i butiken igen, men då blev mannen kontrollerad av väktare när han stal varor. Väktaren fick sedan hålla kvar mannen till dess att polis anlände till platsen.

Hade en kumpan

I samband med detta ska en annan man ha suttit i bilen utanför butiken – denna man misstänks på något vis vara inblandad i händelsen. Polisen åkte ut till Folkesta Köpcentrum, och de två männen greps misstänkta för stöld.

– Den ena mannen är i 30-årsåldern och den andra i 50-årsåldern. Båda männen fördes till Polisstationen inne i Eskilstuna för förhör, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Det är i nuläget oklart vad som stals samt värdet på det som stals. Polisen ska nu försöka gå igenom övervakningsfilm från platsen…

You May Also Like