Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under kvällen och natten…

Två män gripna i Årby i Eskilstuna – Misstänkta för bilstöld

Strax efter klockan tio på fredagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk som uppstått i samband med en pågående fyllefest. När första polispatrull anlände till adressen var det stökigt och många personer ska ha befunnit sig på plats.

En grupp okända personer ska ha kommit till platsen, och då ska bråk och handgemäng ha uppstått. En anmälan om misshandel har upprättats, det finns dock ingen misstänkt för brottet i nuläget.

Hög berusningsgrad bland flera

– Målsägande är en man i 20-årsåldern, han fick vissa skador i ansiktet och på överkroppen. Han skulle själv uppsöka sjukvård, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Det ska ha varit rörigt på platsen och hög berusningsgrad på flera av personerna.

Mer från Eskilstunapolisen

Två män gripna i Årby

En polispatrull kontrollerade vid femtiden under natten mot lördagen en bil som stod parkerad i stadsdelen Årby i Eskilstuna. Bilen var sedan tidigare anmäld stulen i Stockholms län.

Greps misstänkta för bilstöld

I samband med fordonskontrollen kontrollerades också två män som befann sig i den stulna bilen.

– Båda greps misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel och bilen togs i beslag, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

You May Also Like