Sportsammanfattning 6-12 mars

Måndag 6 mars.

Fotboll damer: U21 AFC – Sirius  4 – 1 (2 – 0). Årets första match med en blandning av AFC och City spelare. Matchen vanns lätt.

Onsdag 8 mars.

Handboll: Guif – Karlskrona 32 – 29 (20 – 12). På grund av starkt spel av Rickard Larsson i mål med 57% räddningar och med en kanon-halvlek som ger en ledning med åtta mål i paus. För att sedan somna in i andra och tapp till en två måls ledning. Då går Simon Sonesten och sätter punkt för matchen.

Lördag 11 mars

Fotboll: AFC – Hammarby 0 – 2 (0 – 0) P. 2058. AFC hängde med i första halvlek och hade nog så många chanser som bajen men efter tre byten i paus för hemmalaget samtidigt som bajen byte in sitt tänkta a-lag. Då kom knappt AFC över mitt lingen.

Handboll: Eskil – Sollentuna 24 – 28 (11 – 13). Hemmalaget hade 7 – 4 för att sedan inte hänga med. De tre bröderna Båverud fixade segern till borta laget.

Söndag 12 mars

Handboll damer: Guif – Tyresö 27 – 26 (14 – 17). Efter att fått stryck med en boll borta lyckades man vinna hemma, men det satt långt inne. Man låg under 1 – 5 för att efter time out vinna resten av halvleken med en boll. För att i början av andra halvlek tappade ytterligare två mål. För att återigen ligga under med fem. För att sedan sega sig i kapp på 20 minuter till oavgjort. För att ligga under med en boll tre gånger till innan slutligen sätta sista bollen till seger.

Fotboll damer: Göteborg – Eskilstuna 2 – 2 (2 – 1). Efter en väldigt svag första halvlek blev det betydligt bättre i andra. Det positiva är att både Sarah Bergman och Vaila Barslay är tillbaka i spel. Medan Natalie Björn matchades en halvlek i F19 laget.

Fotboll: City – Assyriska  2 – 2 (2 – 2). Assyriska gjorde mål på inkast. Låg under med 0 – 2 men reduserade till 2 – 2

Handboll: County – GP 27 – 15 (16 – 4). Topplaget gjorde bort lätt bort botten laget som på grund av att reglerna inte är som de är inte får använda a-lagsspelare i belaget.

Handboll: Lugi – Guif 31 – 26 (10 – 13). Efter en av säsongens bästa halvlekar där målvakten Adam Krantz kom upp i 50% räddningar. Mattades laget betydligt och slutar med en förlust.