Sannerligen, sannerligen säger jag eder: – Var och en har sitt sätt att bli berömd på

Tiderna kommer och tiderna går

Sedan Donald tagit sin tillflykt till Masada, heliga familjen hamnat i flyktingläger, en rad lärjungar sökt sitt Avignon, men rader av fariséer åter nått Capitolium sedan rövarna varit där, så fann de som vanligt Pontius Pilatus stå och två sina fötter såväl som händer. Rubba inte mina handdukar var ordet, ännu står oss såväl ymnighetshorn som Pandoras ask helt öppna. Låten oss jaga koldioxid med fjärilshåv och offra till Ägir, låten oss fånga Midgårdsormen och flå oss ett bäverskinn. Ty störst av allt är Penningen och med den kan vi klättra både upp- och nedför Jakobs stege.

Men så kom där ock på vägen en rad av Hadj Bernies lärjungar. Bröderna fara väl vilse ibland, än är det inte Saltstoder över hela världen. Låten oss väcka Lots hustru och gnida anden ur flaskan. Heifastos må kunna smida den grind som hindrar Sisyfos sten att åter rulla ned. Vad hjälper det att fjättra Loke när även Promotheus sitter så och Epimetheus virrar runt med eftertankar. Fager är liden! Än är tid att fånga dront! Låten oss få kamelen genom Nålsögat! Med 80 Bitcoin jorden runt finns penningar i Ny och Nedan att täcka Ymers skinn och föra svärdet Tirfing. Ginnungagap står öppet för nya språng i tidsloopen. Än kan Akka nå oss och vi återskapa templet! Klyva vatten till drivmedlet väte och föra syre till döda bottnar! Iduns äpplen giva skörd! Flyge så Kalevala högt över Saarijärvis moar.

Kom så även Fafner från Långtbortistan och fyllde Graal med drakens guld det Draupners like gav. Fick med 40 000 sattelliter både total kommunikation och koll.

Men sades så även att med elektrisk störning kunde allt slås ut. Back to basic! Allt är i bågar bundet. Hadj Bernie drog sig nu tillbaka, men andra lärjungar byggde nät av kontakter. Aktivister i alla stater, kontakten eder alla!

Samtidigt hade Hadj Bidens norna Verdandi förlorat Voluspa och sökte då sin milda totem. Vad stort sker sker tyst hon sade och dolde sig i mitten. Låt de besuttna besitta, rubba inga börser! Store Manitou, ej heller jag är född att vrida världen rätt igen.

Vidare syntes där dessutom Jungfru Greta men som utom en och annan levit bara hade de yngres stöd.

I Glasgow stod så rabbinerna upp och sa:

Med så lite kommer man ingen vart, fast vi får ju ändå lägga orden rätt. Låt oss bara skräpa ned lite lagom.

När profeten Andreas hörde detta sade han bara.

Vi har hört det förut, vad var det jag sa. Fjättrade de stå i penningens garn, bundna till händer och fötter med andar av sprucken malm.

Men nådde utom vissa eremiter ej mera än en andeviskning.

Eder augur,
alla helgons dag 2021.

You May Also Like