Informationsdisken vid entrén på Mälarsjukhuset i Eskilstuna…

Mälarsjukhuset förtjänar beröm!

Äntligen! som Gert Fylking brukade ropa så här års. Det räcker inte med tidningen Eskilstuna-Kurirens ”dagens ros”, utan nu måste jag skriva om hur positivt jag blev mottagen på radiologiska avdelningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna nyligen.

Som vanligt var jag ute i god tid (som alla pensionärer) och tänkte sätta mig i entrén och eventuellt träffa bekanta, men istället sökte jag upp radiologiska.

Döm om min förvåning när jag blev inropad innan jag ens hade fått av mig jackan! Undersökningen vart färdig långt innan jag egentligen skulle vara där, men det var utan stress, och man fick tid att växla några ord med personalen också.

Förflyttad till 1950-talet

Smidigheten och bemötandet gav en känsla av att ha blivit förflyttad till 1950-talet – jag kände mig sedd.

Börje Ringdahl

Mälarsjukhuset i Eskilstuna – på taket syns julgranen som alltid lyser över Eskilstunaborna vid den här tiden på året…

You May Also Like