Inga bloopers – Tittarnas ilska mot TV4:s “nyårskarameller”

Agneta Sjödins program fick besvikna tittare att se rött. Inga bloppers, bara en massa prat och reklam om kommande TV4-program.

I flera hundra kommentarer på TV4:s sociala medier och även till Aftonbladets tipstjänst menar tittarna att programmet knappt innehöll några bloppers alls. Det var som en lång reklam där TV-profiler fick prata om sina egna tv-program och kommande program. Det var som en “klubb för inbördes beundran”, skriver Aftonbladet på sin nöjessida. En sida som lika gärna kunde byta namn till missnöjessida.

Jag såg inte programmet. Jag vet inte vad jag gick miste om. Jag vet inte ens vad “bloopers” är.

Men jag har noterat att det råder inavel när det gäller kändisars medverkan i diverse så kallade underhållningsprogram. Inte minst lekprogram för vuxna som skrattar hejdlöst åt sina egna skämt.

Det är en begränsad krets på något dussintal, eller kanske något tjog, kändisar som ständigt återkommer i olika TV-program. På varandras sommarbryggor, i varandras soffor och så vidare

“Om jag får vara med på din brygga, så får du vara med på min brygga”.

PS. TV4 är en reklamkanal, så varför blir man förvånad över att den svämmar över av reklam.

Rolf Waltersson

eFOLKETS självutnämnde skvallerreporter.

You May Also Like