Det blev stökigt på Hästskobacken i Fröslunda i Eskilstuna under natten – Två personer anhölls…

Flera personer misshandlade man i Fröslunda i Eskilstuna

Vid ettiden natten mot lördagen larmades Polisen med anledning av ett pågående bråk på Hästskobacken i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Enligt samtal till larmnumret 112 skulle fyra personer misshandla en man. Flera polispatruller beordrades till platsen.

– När vi kom fram till adressen påbörjades arbetet med att ta reda på vad som hade hänt. Tre personer, samtliga män, greps misstänkta för misshandel samt olaga hot och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Två personer anhölls

Två av dessa, en man i 20-årsåldern och en i 30-årsåldern, anhölls senare under natten. Det efter beslut av åklagare. Den yngsta av dem var inte myndig och släpptes därför.

–  Samtliga är kända av oss på Polisen sedan tidigare ärenden. De är nu misstänkta för misshandel och olaga hot, säger Monica Bergström.

Lägenhet är brottsplatsen

Mannen som utsattes för misshandeln ska inte ha behövt sjukhusvård. Han förhördes av Polisen angående händelsen. Själva misshandeln ska ha ägt rum i en lägenhet på Hästskobacken.

Under natten mot lördagen har Polisen också hanterat rutinärenden, exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Stökigt på E20 i Eskilstuna

Tidigt på Trettondagens kväll blev det stökigt på E20 i Eskilstuna. Det blev totalstopp i samband med flera olyckor som inträffade mellan trafikplatserna Gröndal och Folkesta. Enligt uppgift ska två bilar ha kört i diket, och en bil ska ha kört in i en lastbil bakifrån. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckorna på E20.

– För övrigt ska det under kvällen och natten mot lördagen ha inträffat flera avåkningar runt om i Sörmland i samband med snöfall och dåligt väglag, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Monica Bergström, Polisen

SMHI varnar för ishalka idag lördag

SMHI har idag lördag utfärdat en så kallad gul varning på flera håll runt om i Svealand. På flera håll kan regn eller underkylt regn falla på frusna vägbanor och leda till halt eller mycket halt väglag. Det hala väglaget väntas bestå fram till söndag morgon.

You May Also Like