Emma Hamberg med sin nya bok, Au revoir Agneta. (Foto: Anna-Lena Ahlström)

Bokaktuella Emma Hamberg kommer till Eskilstuna

Den populära författaren ​​​​​​​Emma Hamberg är just nu aktuell med den andra romanen om Agneta i “Provence”. Den 20 april kommer hon till Eskilstuna Teater, inbjuden av Eskilstuna Bibliotek.

Emma Hamberg är författare, illustratör, programledare och matkreatör. Hon är en av Sveriges mest älskade och lästa författare. Hennes karaktäristiska livsglädje och människokärlek märks tydligt i hennes böcker.

Hamberg är känd för sin bokserie om Rosengädda, den självbiografiska romanen Resten av allt är vårt och den mycket lästa och omtalade feelgood-romanen Je m’appelle Agneta. Den första boken om Agneta kom 2021 och har sålts i över 200.000 exemplar och vunnit flera priser. I mars släpptes den efterlängtade uppföljaren, Au revoir Agneta.

Sommarvärd i Sveriges Radio

Emma Hamberg var sommarvärd i SR Sommar i P1 i juni 2022, och programmet blev ett av de mest hyllade programmen under sommaren. Du kan i efterhand lyssna på programmet via denna länk.

– Mitt sommarprogram i radion handlar om hur man blir en sån som läser nekrologer till frukost, fyller anteckningsböcker med sanna kärlekshistorier, håller döden hårt i ena handen och livet lika hårt i den andra, förklarar Emma Hamberg angående sitt sommarprogram i Sveriges Radio.

Biljetterna släpps imorgon

Författarbesöket i Eskilstuna äger rum torsdagen den 20 april klockan 18.00 på Eskilstuna Teater. Biljetterna till författarbesöket släpps imorgon torsdag (6 april) och kommer bland annat att finnas till försäljning på Stadsbibliotekets reception i Eskilstuna.

Foto: Eskilstuna Teater.