Skateparken i Vilsta är ett mycket populärt ställe bland många barn och ungdomar…

ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna håller jullovsöppet

”Är ni och era barn hemma under jullovet eller delar av det? I så fall är ni varmt välkomna att besöka ZeroOneSix Skatepark i Vilsta i Eskilstuna! Här kan jullovslediga barn och ungdomar vara med på många roliga aktiviteter – hela julen. Eller varför inte bara kom in och chilla med vänner, eller fika. Förutom extrainsatta aktiviteter är såklart själva skatehallen öppen för allmän åkning varje dag mellan 14.00–20.00.”

Denna uppmaning kommer från skateparken i Vilsta inför den stundande jullovsledigheten. Detta händer på ZeroOneSix Skatepark under jul- och nyårshelgerna:

Många olika aktiviteter

På ZeroOneSix Skatepark i Vilsta kan man åka inlines, skateboard, BMX och kickbike.

Även de mindre barnen kan vara med.

Skateparken har även en fritidsgård med biljard, pingis, TV-spel med mera. Här finns också ett café med mat och dryck och fika, och julstämningen är naturligtvis på topp.

Stora lokaler

ZeroOneSix är en ideell förening. Skateparken har en yta på makalösa 1200 kvm. Efter ett hårt, men roligt pass, finns det i lokalerna tillgång till omklädningsrum och dusch.

En del av KFUM Eskilstuna

ZeroOneSix är en sektion inom KFUM Eskilstuna, och med drygt 1200 medlemmar en av Sveriges bästa inomhushallar för skate, inlines, BMX och kickbike. Skatehallen ligger i Vilsta industriområde på Skjulstagatan 3. Här finns även inlines-shoppen, ”GIB Sweden”, där man kan köpa inlines, hjul, kullager, kläder och andra tillbehör.

Gammal som ung

Det spelar ingen roll om man är ung eller gammal, eller i vilken form man är i:

– Kom och testa våra sporter! Det hjälper dig att komma i bättre form, och du har roligt samtidigt, hälsar ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna.

You May Also Like