Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Eskilstuna: Inbrott och rattfylleri i natt

Kvart över ett natten mot idag söndag larmades Polisen till Svista i Eskilstuna. Det med anledning av ett inbrott i en byggcontainer.

– När vi anlände till platsen visade det sig att tjuven/tjuvarna sågat upp ett hål i en container och stulit elverktyg och lasrar. Men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar vid brottsplatsen, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas nu under dagen. Värdet på de stulna verktygen är i nuläget okänt.

Rattfylleri i Hällby

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gustavsborgsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Klockan var då runt halv tre natten mot idag söndag.

– Mannen i 20-årsåldern fick följa med oss för ytterligare provtagning samt förhör, berättar Angelica Israelsson Silfver.

– Utöver detta har vi under lördagskvällen och natten mot idag söndag haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten. Inga grövre våldsbrott har dock kommit till vår kännedom, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver, Polisen

You May Also Like