Nu är det många som borde skämmas!

Apropå den nya regeringen: Nu är det många som borde skämmas!

  1.  Socialdemokratiska “arbetare”-partiet med Stefan Löfven i spetsen. Hur kan en före detta svetsare sälja ut arbetarrörelsen till borgerligheten för att kunna klamra sig fast vid makten? Centern och Liberalerna står och skryter i tv att politiken kommer att ta en tydlig högersväng och dessa åsikter/ståndpunkter blir oemotsagda från Löfven & Co. Medan socialdemokratiska riksdagsledamöter från Västsverige berättar i radio “att vi får en handlingskraftig regering och det är bra för Sverige och bra för alla”. Va?! Ändringar i LAS och ändringar i hyressättningen kan väl definitivt inte vara bra för alla?
  2. LO. Trots att ni sponsrade valrörelsen för sossarna med 30 miljoner, så brydde sig inte partiet om er ett enda dugg. Pengarna får väl anses vara kastade i sjön.
  3. Vårt eget förbund. Det ena brevet efter det andra kom hem, undertecknat av ordförande Eva Guovelin, med uppmaning att rösta på sossarna, för att “rätt” regering skulle få fortsatt förtroende. Hur gick det, tycker ni? Dessutom åkte förbundsombudsmän land och rike runt och förklarade på möten att sossarna är det enda försvar vi har på riksnivå i politiken.

– Leif Olofsson i Livsmedelsarbetarnas tidning Mål och Medel