Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Eskilstuna: Misshandlad person fördes till sjukhus – Och smitning från trafikolycka

Strax efter klockan halv tolv under lördagskvällen fick Polisen kontakt med en person som hade blivit misshandlad i centrala Eskilstuna. Den drabbade hade blivit slagen av en okänd gärningsperson.

Polisen körde sedan den drabbade till akutmottagningen vid Mälarsjukhuset. Det finns inga uppgifter rörande allvarliga kroppsskador.

– Vi har upprättat en anmälan om misshandel, men ingen är i nuläget gripen till följd av händelsen, berättar Polisens presstalesperson.

Smitning från trafikolycka

Vid klockan kvart över fyra natten mot idag söndag anträffade Polisen en bil som kört av vägen och ner i ett dike i Amtorp strax utanför Eskilstuna.

– Vi sökte under natten och morgonen runt platsen men hittade inte någon person som varit inblandad i olyckan, berättar Polisens presstalesperson.

Polisen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycksplats efter nattens händelse.

Trafikolycka i Årbyrondellen

Flera bilar var under lördagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka vid Årbyrondellen ovanför E20 i Eskilstuna. Olyckan ska ha inträffat runt klockan tre på lördagseftermiddagen.

Två personbilar hade på platsen kört ihop vid en påfart till den stora rondellen. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med lördagens trafikolycka.

– Utöver detta har vi också under kvällen och natten mot idag söndag hanterat exempelvis fylleri, viltolyckor samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson.

You May Also Like