Kriget förstör människor, klimat, ekonomi och till slut, jorden

Jag är en mamma som gjorde allt för att mina barn ska kunna överleva i trygghet. Jag vet mycket mer än Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson om krig och om flykt!

Jag såg när människor drunknade i havet. Jag känner en mamma som flydde med ett nyfött barn. Jag känner ett barn som sov flera dagar med blotta kläder, hungriga, utan sina föräldrar. Jag vet vad är rädslan för utvisning och tillbaka på en helvete som bara människor gjorde…

Jag vill bara fråga Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson, när en miljon svenskar flydde till USA, hade de SÄKER GRÄNS???!

Tycker ni att hade ni rätt och människor som upplever krig ska inte få leva i trygghet? Jag säger inte att bara att Sverige ska tar emot alla flyktingarna.

Alla länderna som har råd måste hjälpa till de som behöver. Det finns plats för alla. Jorden är jättestor! Ingen kommer ta plats av den andra. Ingen blir hungrig och fattig när alla äter lagom.

Vi sitter på samma båt Vi lever på samma planet!

Kriget förstör människor, klimat, ekonomi och till slut jorden! Om jorden blir förstörd, kommer all försvinna även de rika och mäktiga!

Det är klokare om alla som har makt i världen ska komma överens för att stoppa alla kriget. Om det inte blir krig, behöver ni inte oroar om era gränser.

Det är kriget som skapar osäkerhet, fattigdom, hederskultur, våld och till slut flyktingar!

—Zahra Hosseiny, Jag är 2015!, Instagram