Johan Johansson spelar i Eskilstuna 8 september

Den 8 september, alltså en dag före valet kommer Johan Johansson till Eskilstuna och spelar. Anledningen är enkel, han vill göra vad han kan för att enligt honom själv hindra att M, SD och annan brunblå smet får något att säga till om.

Precis som många andra bävar Johan Johansson för vad som kan hända efter valet. Därför postade han detta inlägg på Facebook den 8 augusti.

Nu räcker det! Snart är det val och jag har bestämt mig för att göra det jag kan för att förhindra att M, SD och annan brunblå smet får något att säga till om genom att göra det jag kan – dvs spela musik och agitera. Håll Sverige rött!

Det dröjde inte länge innan Johan var bokad att spela på Royal i Eskilstuna. Det är ABF Sörmland som arrangerar den veckolånga demokratifestivalen Kultur, demokrati, samtal mellan den 1-8 september. Där kommer Johan Johansson och Eskilstunabandet Baditudes att avsluta veckan.

Konserten går under parollen Baditudes och Johan Johansson Rockar Rösträtten. Det sägs att Johan Johansson är på agitationshumör inför valet, så räkna med tunga politiska inslag.

Evenemanget pågår mellan 17.00-23.00 på Royal i Eskilstuna och är gratis. Mer information kan ni hitta på evenemangets Facebooksida.

Liknande artiklar:
En frihetens dag, en dag då alla kan räkna sig som jämställda, en människa, en
Band: Huvet Skiva: EP1 Genre: Hardcore Utgivningsår: 2018. Huvet beskriver sig själva som fyra medelålders
Band: Supertonic Sound Club Skiva: Please don’t ask 7” Genre: Soul Utgivningsår: 2018. Återigen har
Månadens band tog en paus under juli men är nu tillbaka och kommer att bjuda