KSM3 på Södra Teatern i Stockholm. Foto: Mikael Ström.

14 februari: Charta 77 och KSM3 på Saga i Torshälla

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag och upplagt för en romantisk punkafton när Charta 77 och KSM3 spelar på Saga Salongen i Torshälla.

Charta 77 bildades 1983 och har verkligen satt Köping på kartan. Under bandets 37 åriga historia har de hunnit skapa en enorm låtskatt med mängder av klassiker. Ni hittar mina favoritlåtar i spellistan längst ner på sidan. Genom åren har medlemmar kommit och gått och musiken har helt klart förändrats sedan starten men Per Granberg har alltid bestått. Den 24 januari släpper bandet sitt nya album “Skuld”, vilket blir deras 16:e studioalbum. Skuld är dessutom det första albumet i en trilogi.

Granberg meddelar att spelningen på Saga kommer att delas upp i två halvor. Under den första delen kommer de att fokusera på det nya albumet och under den andra betar de av dängor från hela karriären.

KSM3 uppstod av en mängd tråkigheter men grabbarna i bandet drog det längsta strået och har skapat något fint. Bandet består av medlemmar från KSMB och FAS3. Sedan de började spela tillsammans har de hunnit med många konserter, bland annat den beryktade svettiga spelningen på Kafe 44 med Jönzzonligan för ett år sedan. I höstas släppte de sin första singel som finns med på spellistan här under.

Tony i KSM3 berättar att den här spelningen blir deras första under 2020 och att de är riktigt spelsugna. De kommer att bjuda både på gamla och nya låtar, målsättningen är så klart att publiken ska gå hem gladare än när de kom.

Programmet för kvällen ser ut så här:

Kl 19 Öppnar med röd matta & mysig foajébar
Kl 20-21 “Moderatiserad” Punkgryta-Buffé*
Kl 22:00 CHARTA 77
Kl 23:00 KSM3
Kl 01 Saga stänger

För mer information om biljetter, bordsbokning och mat, kolla in evenemangets sida på Facebok

Liknande artiklar